Литекс и Царско село не се победиха в здрав мач, оранжевите си тръгнаха с точка от столицата

Литекс остава непобеден и след 3-ия кръг на Втора лига. Оранжевите си тръгнаха с точка от визитата в столицата, където направиха 0-0 с тима на Царско село. Мачът беше много оспорван, със здрави и понякога груби единоборства от страна на домакините, но е похвално , че ловчанлии не се огънаха. В интерес на истината софиянци имаха повече положения за гол, удариха и две греди. Стражът Диян Вълков обаче показа класа в напечените моменти и спаси две-три опасни ситуации.

Литекс можеше да поведе в края на първото полувреме, когато създаде най-чистата си атака. Тонислав Йорданов намери в пенала Методи Костов, но таранът отблизо пропусна да отбележи. В други положения момчетата на Живко Желев стигаха до вратата, но не съумяваха по най-добрия начин да завършат пробивите си. В крайна сметка справедливо и важно реми за Литекс, постигнато с битка и себераздаване.

Следващият двубой на тима е в четвъртък от 20.30ч на Градския стадион в Ловеч срещу Созопол. Срещата ще бъде предавана по Диема.

Съставът на Литекс срещу Царско село: Диян Вълков, Иван Турицов, Петко Ганев, Мартин Симеонов, Ангел Лясков, Ивайло Раденцов, Николай Христов, Тонислав Йорданов, Георги Търтов, Христо Кирев, Методи Костов(като резерви след почивката се появиха Коце Генков, Добромир Бонев, Тихомир Тодоров)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *