Денил Селимински е играч на полусезона според потребителите на официалния сайт

Денил Селимински спечели анкетата на официалния сайт на Литекс за играч на полусезон есен 2016/2017.  Голмайсторът на Литекс през есента спечели срещу показалите страхотна форма Йоан Петков, Емил Грозев, Константин Генков, Искрен Писаров и вратарят Диян Вълков. Феновете на отбора, обаче, споделят, че в такава анкета би следвало да спечелят всички футболисти, взели дейно участие в първата фаза на първенството, заради показания висок дух, професионализъм и желание за победа.

Крайното класиране:

1. Денил Селимински 46%
2. Йоан Петков 35%
3. Емил Грозев 11%
4. Константин Генков 5%
5. Искрен Писаров 2%
6. Диян Вълков 1%

 

 

За мач на полусезона оранжевите фенове избраха гръмката победа над Славия, в мач за купата на България. Да припомним, Оранжевите отстраниха Белите от София със страхотна игра и при атмосфера по трибуните, силно напомняща за славните години на Оранжев диктат в професионалния футбол. Тогава точни за Оранжевите бяха Денил Селимински и Искрен Писаров, а белите за малко не отнесоха и по-голям резил.

Фенове и отбор ще отбележат събитието на нарочен коктейл през следващата седмица, който ще бъде обявен в следващите дни на сайта на ФК Литекс.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *