Въпреки ритниците от бдинци, Литекс остава непобеден

Литекс отнесе голямо ритане във Видин, където завърши реми 1-1 с местния Бдин в поредния кръг на Северозападната “ В“ група. За футбол обаче в тази среща много-много не може да се говори, тъй като ловчанлии бяха неприятно сюрпризирани от грубата игра на домакините. Според наблюдавали мача, край река Дунав се е играело на “ месо“ , а оранжевите футболисти са били вдигани на по два метра във въздуха при безкомпромисните влизания на съперника.“Честно казано такова нещо не съм виждал. До 20-та минута съдията трябваше да им вдигне 3 червени картона.Хиксът не е фатален за нас, но съм възмутен от липсата на феърплей на терена“, заяви наставникът на Литекс Живко Желев.
Иначе за статистиката, видинчани откриха в 60-та минута, а в 75-та влезлият като резерва ветеран Деско Русев изравни след асистенция на Коце Генков. В последния четеърт час на мача Литекс изпусна 3-4 изгодни положения за да си осигури победата, но Русев, Иван Филипов, Селимински и Мицаков нямаха шанс да се разпишат.
Съставът на Литекс срещу Бдин: Вълков, Мицаков, Ив. Иванов, Грозев, Филипов, Димитров, Р. Иванов(70-Д. Русев), Тодоров(60-Селимински), Здравчев(50-Генков), Кр. Петков, Писаров