Официално: Литекс с ново попълнение, привлече Елтон Дос Рейс

Литекс привлече в редиците си Елтон Дос Рейс. Бившият играч на Локомотив Сф се обвърза с оранжевите официално днес и веднага започна подготовка с новите си съотборници. Въпрос на време е кога наставникът Лауренциу Регекампф ще реши да го използва. Елтон идва като свободен агент и няма проблем да бъде картотекиран безпроблемно в БФС. Той ще играе занапред при ловчанлии с N:69 на гърба си.

HELTON 2

Поливалентният футболист бе основна фигура през последните два сезона в състава на столичните „железничари“, но след разпадането на тима  се прибра в родината си. През кариерата си 27 годишният французин е играл още в Гьоньон, Сент Етиен, Гренобъл, Аполон Лимасол и Лион Дюшер.В крайна сметка Елтон реши да се завърне отново в родната „А“ група с екипа на оранжевите.

HELTON 4

“ След прибирането ми във Франция се подготвях досега с един отбор, но очаквах развитие на нещата и оферта именно от такъв клуб. Хареса ми проекта на Литекс и амбицията, която всички в клуба имат винаги да се борят за високи цели. Това бе и моето желание-да играя в отбор, който се бори за нещо голямо.  Разбира се, добре познавам клуба от двегодишния си престой в България и смятам,че той е пример за много неща. Сега целта ми е да възвърна по-бързо формата си и да съм от полза  в предстоящите двубои“, сподели Дос Рейс.

helton 5

Posted Under
Без категория