Официално: Литекс продаде Николай Бодуров на английския Фулъм

Капитанът на Литекс Николай Бодуров вече официално е играч на английския Фулъм, заявиха от ръководството на ловешкия клуб. Оранжевите финализираха трансфера на бранителя, а по сделката те ще получат 1 050 000 млн. евро. Защитникът премина успешно обстойните медицински прегледи и се справи отлично на физическите тестове пред погледа на наставника Феликс Магат.

Родният национал подписа и своя личен контракт с клуба от “Крейвън Котидж”, който е за срок от 4 години. През този период той ще получи като заплати 2,2 млн евро. Бодуров направи своята първа тренировка с тима от Чемпиъншип, подготвящ се в момента в своята база под австрийските Алпи. Ако мениджърът Магат прецени, българинът може да дебютира за новия си отбор още в събота в контрола срещу турския Ризеспор.

bodurov snimka new

Николай Бодуров бе привлечен в Литекс през лятото на 2009-та година. За 5 сезона с екипа на оранжевите, защитникът записа над 150 официални мача във всички надпревари, а с изявите си се превърна в твърд титуляр и в националния тим. В Ловеч Бодуров спечели 2 шампионски титли( 2010 и 2011г), Суперкупата на България(2010г), както и няколко индивидуални награди и отличия.

Очаквайте снимков материал от официалното представяне на Николай Бодуров!

Posted Under
Без категория